Már több, mint négyezren választottak minket.

Velünk,
otthon.

Export és Import

Cégcsoportunk 2001 óta foglalkozik export-import kereskedelmi tevékenységgel, amelyen belül a Planet Line Hungary Kft. 2021-ben kezdte magyarországi működését.

Folyamatos fejlődés

A Planet Line Hungary Kft. üzletpolitikájának megfelelően beszállítóinkkal és vásárlóinkkal fennálló kapcsolatainkban a kölcsönös megbizhatóság, partnerség és együttműködés fejlesztése a legfőbb célunk.

Tökéletesre hangolva

Termékeink szinte kivétel nélkül megmérettetve az európai piacon több kiemelkedő díjat nyertek el az évek során.

Hazai együttműködés

Kiterjedt üzleti kapcsolatot ápolunk, a hazai kis és középvállalkozói szektorral, a logisztikától a sajátmárka gyártásig. Több mint 100 magyar vállalkozással állunk napi kapcsolatban, kölcsönösen segítve egymást céljaink elérésében.

Jövőbeni terveink

Országosan elérhetővé tenni a családoknak azt az előnyös választási lehetőséget, melyet termékeink nyújtanak a minőség és az ár tekintetében. Elégedetté tenni Őket, és Üzleti Partnereinket egyaránt. Környezetünket és kapcsolatainkat tekintve hosszú távon gondolkodunk, vásárlóink és munkatársaink igényeinek teljes körű kielégítésének érdekében. Célunk a tudatos választás elősegítése, kapcsolat teremetése, egyedi megoldásokkal, termékeink minnél szélesebb körben elérhetővé tétele, azoknak, akik számára ez legalább annyira fontos mint nekünk.

Miért érdemes csatlakozni?

Partner előmeneteli lehetőség

Rendelésed volumenétől függően automatikusan nagyobb kedvezményekre leszel jogosult

Kapcsolatok

Az alábbi oldalon felveheted a kapcsolatot a hozzád legközelebbi regionális képviselőnkkel.

Regisztráció

Ha úgy döntesz, hogy csatlakoznál hozzánk, akkor nincs más teendőd, mint ide klikkelni.

SZOLGÁLTATÁSAINK

20 éves kereskedelmi tapasztalatunk segít bennünket, hogy gördülékenyen működhessünk.

MÁRKÁINK

A cég működését 2 gyár disztribúciójával kezdte, amely napjainkra már megtöbbszöröződött.

Történetünk

napjainkban

Az eddig felhalmozott tudásnak köszönhetően új marketing stratégia kialakításával, hosszas tervezés után megváltoztattuk cégnevünket és elindult a Planet Line története. A gazdasági környezet kihívásai ellenére töretlen a fejlődésünk. Korábbi üzleti kapcsolataink továbbfejlesztése mellett folyamatosan új Partnerekkel kezdtük el az együttműködést.

2020

Megkötöttük első országos szerződéseinket a hazai élelmiszer kereskedelmi láncokkal. Tovább növeltük logisztikai parkunkat, és ennek megfelelően szakmailag professzionális munkatársak érkeztek a cégünkhöz. Ennek köszönhetően, elindult egy tudatos márka építés, árstratégia , saját fejlesztésű vállalat irányítási rendszer bevezetése. Újabb hazai és európai gyártókkal kezdtük el a közös munkát.

2017

Elkezdtük az országos értékesítői hálózatépítést.
Megkötöttük első Budapesten kívüli Partner szerződésünket. Többszörösére növeltük a korábbi 50 raklapnyi raktár kapacitásunkat, és és átléptük az 1000 raklap tároló kapacitást. Olyan márkák csatlakoztak hozzánk mint a Violeta, és a Ludwik.

2014

Megalapult a Simple Everyday, azzal a céllal, hogy megteremtse az egyszerűbb mindennapokat a vásárlói részére. A hátizsákos sales-t hamarosan felváltotta a robogós értékesítés. Majd megvásároltuk első furgonunkat, amivel elindítottuk kiszállításainkat. Kezdetben egy hagyományos nagykereskedésként kezdtük el tevékenységünket, kis üzletek kiszolgálásával kizárólag Budapesten. Portfólionk ismertebb márkákból állt össze.

Elakadtál?
Kérdésed van?